ASRA WORDT NU GELEID DOOR CINDY UDEN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Foto: Cindy Uden

Op de laatste algemene ledenvergadering van de Associatie van Surinaamse Reisagenten (ASRA) werd Cindy Uden bij acclamatie gekozen en geïnstalleerd tot voorzitter van de Associatie.

Zij is de eerste vrouw die de ASRA in zijn 48-jarig bestaan als voorzitter mag leiden. De overige ook bij acclamatie gekozen bestuursleden zijn: Karuna Kartaram als secretaris en Jules Tjok Pal Joe als penningmeester.

De ALV heeft tevens goedkeuring verleend aan de voordrachten van twee commissarissen, te weten de leden Mario Amatoeloes en Anoepkoemar Bhaggan. Als adviseur aan het team is toegewezen de heer Waldo Gobardhan. De zittingsduur van het bestuur is twee jaren.

Er is met tevredenheid afscheid genomen van het vorig bestuur, onder leiding van Riaz Moehamedjoesoef, dat gedurende 5 jaar zich bijzonder heeft ingezet ter behartiging van de belangen van de ASRA. Vaak ook onder moeilijke omstandigheden met daarenboven de Corona-pandemie. De ALV heeft lof en waardering uitgesproken aan het adres van de aftredende bestuursleden.

Het nieuw bestuur zegt uit te kijken naar een fijne samenwerking zowel intern met haar leden als extern met alle stakeholders in de reisbranche, een open communicatie en gezamenlijke aanpak voor de ontwikkelingen van de reisindustrie tegen alle bedreigingen in van de gevolgen van COVID-19.

UNITEDNEWS