BEDRIJFSLEVEN ONDERSTEUND DE INTENSIVE CARE UNIT VAN HET AZP

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Drie lokale bedrijven: Hebben het initiatief genomen om de particuliere sector te mobiliseren om financiële steun te verlenen aan de lokale zorginstellingen vanwege de uitbraak van Covid-19 in Suriname.

Ze beseffen dat juist in deze tijd, waarin social distance gehouden moet worden, bedrijven zich kunnen onderscheiden door te verbinden en als Surinamers samen te komen, met één doel: de gezondheid van onze samenleving. Samen hebben ze reeds euro 170.000 uitgegeven voor dringend aangevraagde onderdelen en apparatuur voor de Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De Surinaamse intensive care-infrastructuur heeft in het licht van deze pandemie echter aanzienlijke aanvullende ondersteuning nodig. De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) zet zich als partner in dit project in om meer fondsen te werven ter ondersteuning van ons zorgsysteem en beheer van het ‘VSB Covid-19 Support Fonds’.

Als u wilt meehelpen, kunt u uw bijdrage doen aan het volgende account: Bank: Finabank Deposit to: VSB Covid-19 Support Fund SRD account: 1000665378 USD account: 1000665386 EUR account: 1000665394 Covid19SupportFund voor informatie neemt u dan contact op met het Bureau van de VSB, directeur Paul Torilal, via: .

UNITEDNEWS