DE VOORSPELBARE DALING VAN DE COVID-19 CIJFERS NA DE REGENTIJD

Het is bijna een maand geleden dat ik een kort geding heb aangespannen tegen de overheid voor het doen opschorten van de zinloze en bijzonder schadelijke COVID-19 lockdownmaatregelen.

In mijn verzoekschrift aan de kortgedingrechter (te downloaden op https://www.kareldonk.com/lockdown/) had ik een grafiek opgenomen waaruit blijkt dat het aantal COVID-19 ‘positieven’ een nauwe correlatie vertoont met de hoeveelheid neerslag per maand. Simpel gezegd, hoe meer regen, hoe meer ‘positieven’ of ‘besmettingen.’ Hierop ben ik in een vorig artikel op United News ingegaan (https://unitednews.sr/covid-infecties-zijn-seizoen-gebonden-met-name-in-suriname/).

Volgens recente cijfers blijkt dat deze trend zich voorspelbaar voortzet ongeacht de maatregelen van de overheid. Bijvoorbeeld, tijdens de zogenaamde ‘derde golf’ werden op zowel 12 april als 13 mei 2021 de lockdownmaatregelen verder aangescherpt, en kwam er van 28 mei tot 18 juni 2021 zelfs een total-lockdown, terwijl aan de grafiek te zien is dat dit geen enkel effect had op de stijgende trend van het aantal ‘positieven.’ Integendeel, tijdens de total-lockdown bereikten het aantal ‘positieven’ en ‘doden’ zelfs hun piek, zoals voorspeld door de hoeveelheid neerslag op de achtergrond (de lichtgrijze balken).

Zelfs minister Ramadhin moest tijdens een uitzending van TBN Prime Alert op 17 juni 2021 toegeven, dat in ieder geval met de total-lockdown “het gewenste effect dat we wilden hebben, niet [is] bereikt.” (https://www.youtube.com/watch?v=ZXRZERGHBmk) Wat wél voorspelbaar bereikt is, is chaos en nóg meer schade.

Figuur 1

Nu is op de grafiek (volledig te downloaden op https://www.kareldonk.com/lockdown/) te zien dat het aantal ‘positieven’ begint te dalen naar juli en augustus toe, in samenhang met de verminderde neerslag. Dat dit zou gebeuren wist ik al vanaf april 2021 toen ik bezig was met het verzamelen van de data voor een goede onderbouwing van mijn verzoekschrift. Maar anderen, zoals dhr. Ricky Stutgard, hadden al véél eerder erop gewezen dat er een correlatie bestaat tussen COVID-19 en de (regen)seizoenen.

Ondanks het blijkt dat de draconische maatregelen van de overheid dus geen effect hebben op het verloop van de COVID-19-‘golven’, en dus zinloos zijn, blijft de overheid vasthouden aan de maatregelen, terwijl ze zorgen voor enorme schade onder de bevolking op economisch-, sociaal- en medisch gebied. In mijn verzoekschrift aan de kortgedingrechter heb ik van deze schade voorbeelden gegeven. Zo is inmiddels ook duidelijk dat mondkapjes geen bijdrage hebben geleverd in het tegengaan van de COVID-19-‘besmettingen’.

De Volkskrant laat een dag vóór de afschaffing van de mondkapjesplicht in Nederland weten dat “ze geen enkel effect hadden.” (https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/volkskrant-kielhaalt-mondkapjes-op-laatste-dag-voor-afschaffing-van-draagplicht-ze-hadden-geen-enkel-effect/)

Waarom blijft de overheid vasthouden aan de draconische lockdown-maatregelen? Is het omdat men de bevolking gegijzeld wil houden totdat ze zich uiteindelijk, snakkend naar vrijheid, ‘vrijwillig’ laten inspuiten met experimentele ‘vaccins’? Weet de overheid dat in het buitenland al is gebleken dat deze ‘vaccins’ niet het “gewenste effect” hebben? Zo blijkt volgens Bloomberg in de Seychellen, “het meest gevaccineerde land ter wereld, waar 64% van de bevolking de vereiste twee vaccinaties heeft gekregen” dat “tot verbazing van de virologen […] het aantal besmettingen is blijven stijgen” waaronder voor “een derde onder ingezetenen die volledig waren gevaccineerd.” (https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-27/why-covid-cases-in-seychelles-are-rising-despite-vaccine-push)

Volgens Forbes blijkt hetzelfde in Uruguay, Chili, Bahrein en de Maldiven ondanks “een groot deel van de bevolking gevaccineerd is”; deze landen zouden “te kampen [hebben] met verwoestende stijgingen van COVID-19 en de hoogste sterftecijfers.” (https://www.forbes.com/sites/roberthart/2021/05/29/some-countries-with-the-highest-vaccination-rates-are-facing-a-surge-in-covid-deaths-and-infectionsexperts-say-complacency-is-partly-to-blame/?sh=783f103d4457) Ook de NOS laat weten dat “in het Verenigd Koninkrijk het aantal nieuwe coronabesmettingen in een week tijd met twee derde [is] gestegen” ondanks “75% van de volwassen Britten ten minste één vaccinatie heeft gehad.” (https://nos.nl/artikel/2383727-forse-stijging-aantal-coronabesmettingen-baart-britten-zorgen) En volgens Haaretz is er momenteel weer een uitbraak van COVID-19 in Israël, zelfs onder de gevaccineerden. (https://www.haaretz.com/israel-news/israel-sees-highest-covid-daily-infections-in-two-months-as-delta-variant-spreads-1.9928700)

Niet alleen hebben de experimentele ‘vaccins’ niet het “gewenste effect”, maar volgens wetenschappers zorgen ze juist voor meer schade. Zo waarschuwde Cardozo reeds in een publicatie in het International Journal of Clinical Practice dat “COVID-19 vaccins de ontvangers van het vaccin overgevoeliger [kunnen] maken voor ernstigere ziekten dan wanneer zij niet waren gevaccineerd. Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd en de gegevens die bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins zijn verkregen, wijzen op een ernstig mechanistisch probleem. Dit risico is voldoende verborgen dat het onwaarschijnlijk is dat de patiënten dit risico voldoende begrijpen.” (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijcp.13795) Is de bevolking voldoende geïnformeerd over dit gevaar?

Ingezonden | Karel Donk