DIGICEL DONEERT BROODNODIGE BENODIGDHEDEN IN GEVECHT TEGEN COVID -19 US$ 115.000 AAN EQUIPMENT TER BESCHIKKING MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Foto: CEO Digicel Suriname, Deonarine Gopaul(rechts) en minister van Volksgezondheid, minister Antoine Elias (links)

Gisteren bood Digicel Suriname gratis connectiviteit aan voor gezondheidswerkers die rechtstreeks betrokken zijn bij de strijd tegen COVID-19. Mobiele communicatie is een essentiële dienst, waardoor artsen en verpleegkundigen 24/7 in communicatie kunnen zijn.

Digicel beloofde gratis smartphones, belminuten, data en persoonlijke beschermingsmiddelen te leveren voor al het medisch personeel en eerstehulpverleners ter waarde van US$ 115.000. Daarnaast gratis toegang tot de websites who.int en covid-19.sr voor iedereen met een Digicel smartphone. Dit betekent dat Digicel abonnees geen data nodig hebben om toegang te krijgen tot eerdergenoemde websites vanaf hun Digicel mobiel. Dit om te helpen accurate informatie over COVID-19 te verstrekken.

CEO Digicel Suriname, Deonarine Gopaul, verklaarde het volgende in een ontmoeting met de minister van Volksgezondheid, minister Antoine Elias: “Digicel geeft veel om de mensen en gemeenschappen waarin het opereert. Daarom vonden we het onze verantwoordelijkheid om te reageren en te helpen.

We blijven zoeken naar andere manieren om een ​​bondgenoot te zijn in de strijd tegen dit virus. We roepen alle bedrijven op om ook hun steentje bij te dragen.

Minister van Volksgezondheid, Antoine Elias, reageerde op deze donatie: “We zijn bijzonder blij en dankbaar. Communicatie is essentieel in de strijd tegen deze wereldwijde pandemie en met deze donatie kan de medische staf zich concentreren op wat belangrijk is namelijk de zorg voor de patiënten. We danken Digicel voor de medische benodigdheden, want dit zijn broodnodige items om onze medewerkers te beschermen. Dit is niet alleen een geschenk voor gezondheidswerkers, maar voor de hele gemeenschap. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen om dit virus te overwinnen ”

About Digicel

Digicel Group is a total communications and entertainment provider with operations in 31 markets in the Caribbean, Central America and Asia Pacific. Digicel also runs a host of community-based initiatives across its markets and has set up Digicel Foundations in Haiti, Jamaica, Papua New Guinea and Trinidad and Tobago which focus on educational, cultural and social development programs.

PERSBERICHT|DIGICEL