FLY ALLWAYS VANAF KOMENDE MAAND NAAR CANADA VANUIT GUYANA

Luchtvaartmaatschappij Fly Allways, kondigt aan dat zij de komende maand zal beginnen met directe vluchten van en naar Canada. Via Guyana vliegt de maatschappij naar Toronto.

Fly Allways zal haar nieuwe vluchten vanuit Canada lanceren op dinsdag 12 september 2023 en zal 2 dagen per week vanuit Canada opereren, op zondagen en dinsdagen. Ook zal de luchtvaartmaatschappij 2 keer per week vanuit Guyana opereren, op maandagen en woensdagen. De vluchten zullen directe vluchten zijn met een brandstofstop van 45 minuten in Punta Cana. Tickets zijn nu beschikbaar voor boeking.

De luchtvaartmaatschappij organiseerde een speciaal evenement voor lokale reisagenten om deze ontwikkeling te onthullen, en toont hiermee haar toewijding om ongeëvenaarde reiservaringen te bieden aan haar gewaardeerde passagiers.

Het evenement werd bijgewoond door een diverse groep van ongeveer 25 lokale vertegenwoordigers en reisagenten, die allemaal werden verwelkomd met de unieke warmte en gastvrijheid die Fly Allways kenmerkt. De leidinggevenden en vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappij deelden inzichten in de nieuwe vliegroutes en uitzonderlijke voordelen die ze zullen bieden.

Met een gevoel van anticipatie in de lucht werden de aanwezigen getrakteerd op een boeiende presentatie die de speciale kenmerken van de nieuwe bestemming in Canada belichtte. Tijdens het evenement verwelkomde Patricia Lewis, de Country Manager van Guyana, de agenten en gaf zij introductieremarks. Natascha Abdulhak, Directeur van Handel bij de luchtvaartmaatschappij, die samen met haar team uit Suriname naar het evenement kwam, deelde een presentatie over de nieuwe route. Abdulhak toonde het enthousiasme van de luchtvaartmaatschappij om haar horizon te verbreden en sterkere verbindingen tussen Georgetown en Canada te bevorderen. Fly Allways is altijd toegewijd geweest aan het verbinden van mensen, culturen en ervaringen.

Het evenement omvatte ook interactieve sessies waarin reisagenten de mogelijkheid hadden om rechtstreeks in contact te treden met het team van Fly Allways, waarbij ze dieper inzicht kregen in de vluchtschema’s, diensten en unieke aanbiedingen die de luchtvaartmaatschappij onderscheiden. Lokale reisagenten en andere aanwezigen uitten hun enthousiasme over de nieuwe route en prezen Fly Allways voor haar onwrikbare toewijding aan kwaliteit, comfort en innovatie.

UNITEDNEWS

 

 

Facebook Comments Box