SURINAM AIRWAYS PAKT REGIONAAL SCHEMA WEER OP

Na een technische storing aan de B737-800 van Surinam Airways op vrijdag 25 augustus op Aruba is er vanaf dat moment alles in het werk gesteld om de storing op te lossen en/of vervangend vliegmaterieel in te huren. Vanwege het hoogseizoen was het tweede moeilijker realiseerbaar. Reeds gisteren konden passagiers vanuit Aruba en Curacao vervoerd worden naar Paramaribo. Vandaag werd in de vroege ochtend de vlucht naar Georgetown en Miami uitgevoerd. In Miami moest de B737-800 een technische inspectie en onderhoud ondergaan die intussen bijna zijn afgerond. Surinam Airways heeft intussen een aangepast vliegschema uitgegeven en passagiers zijn via de mail op de hoogte gebracht van de nieuwe vertrek en aankomsttijden.

Gepland staat dat de vlucht vanuit Miami vanavond omstreeks 23.00u lokale tijd wordt uitgevoerd en dat donderdag Surinam Airways weer volgens het normaal regionaal vliegschema vluchten zal uitvoeren.
De SLM vraagt de passagiers de e-mail berichten te volgen. De maatschappij biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan voor al het onstane ongerief en dankt de passagiers voor het opgebrachte geduld.

TRAVEL

 

Facebook Comments Box