GROOTSTE GYM VAN SURINAME ZORGT VOOR LEEGSTROOM OVERIGE GYMS

Achter de welbekende Grote Boom Supermarket aan de Gemenelandsweg, is afgelopen maand een nieuwe gym geopend, 4R Gym. Deze gym is met zijn trainings oppervlakte van meer dan 400 m2 niet alleen de grootste maar ook de meest moderne gym van Suriname.

4R Gym heeft in totaal 113 machines beschikbaar voor zijn leden en is daarmee de best gefaciliteerde gym in ons land. Voor elk type oefening zijn er gemiddeld 3 machines aanwezig, waardoor wachten nauwelijks tot niet voorkomt. De machines zijn splinternieuw en, naar onze mening, van het meest geavanceerde model dat er op dit moment te krijgen is.

Naast de goede voorziening in de apparatuur is 4R Gym vooral uniek door zijn openingstijden: 7 dagen in de week van tot maar liefst 12uur in de nacht! Dit biedt voor zakenlui en andere laatwerkenden genoeg variabele tijd om te kunnen fitnessen.

De eigenaars van 4R Gym zijn de 4 kinderen van Benny Bodhitewarie genaamd: Rishma, Roschana, Ragini en Ritesh. De gym is dan ook naar hun vernoemd. Het totale management van 4R Gym ligt ook in handen van dit viertal, wat de gym erg huiselijk en persoonlijk maakt.

Grootste-Gym_familie

Binnen 2 à 3 maanden zal 4R Gym zich uitbreiden naar een extra 300 m2 op de eerste etage van het gebouw. Er komt een ‘Shake-shop’ gecombineerd met een proteïne bar. Het uiteindelijke doel is om atleten naar wedstrijden te kunnen afvaardigen, zowel nationaal als regionaal. Ook de Thaiboks-sport zal compleet gefaciliteerd worden in de naaste toekomst.

Wat nog het meest opvalt, is dat door de grote toestroom van nieuwe leden naar deze gigantische gym, alle omliggende gyms in een straal van 2km leeg lopen. 4R Gym is gemiddeld 20% duurder dan de overige omliggende gyms, maar dat mag ook als je nagaat wat je als lid aan meerwaarde terugkrijgt qua diversiteit, tijd en … als extraatje: gratis fruit!

 

Edward Lee

Facebook Comments Box