INFOTRANS GAAT OP IN PBS GROUP

Productive Business Solutions Limited (PBS GROUP), een toonaangevend technologiebedrijf gevestigd in Aruba, Curaçao, Suriname, Guyana, Sint-Maarten, Bonaire en Colombia, heeft officieel de overname van Infotrans afgerond.

Infotrans is een full-service integrator van infrastructuur, communicatie- en technologische systemen, met het hoofdkantoor gevestigd op het eiland Curaçao en kantoren op Aruba, Bonaire, Guyana, Colombia en Suriname. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere ICT-netwerken, communicatie, datacenters, Cloud computing en beveiliging.

PBS GROUP is het leidende technologiebedrijf in Midden-Amerika en het Caribisch gebied, en deze overname zal de groeistrategie moeten versterken en de marktpositie van het bedrijf vergroten.

Deze acquisitie biedt een uitgelezen kans om het aanbod van producten en diensten uit te breiden, wat zou moeten resulteren in een verbeterde ervaring voor de klanten van PBS. Bovendien zal het bedrijf profiteren van een grotere geografische aanwezigheid en een breder klantenbestand.

Pedro M. París, CEO van PBS, benadrukte dat de hoge normen van kwaliteit en service die klanten gewend zijn, gehandhaafd zullen blijven. Hij benadrukte ook dat de medewerkers van Infotrans een waardevolle aanwinst zullen zijn voor het bedrijf. Hij kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

Om een soepele integratie te waarborgen, zal PBS ervoor zorgen dat het proces regelmatig wordt bijgewerkt en zullen klanten tijdens de voortgang op de hoogte worden gehouden.

Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel PBS als Infotrans. Het bundelen van hun expertise, middelen en klantenbestanden zal hen in staat stellen om nog beter in te spelen op de behoeften van de markt en om hoogwaardige technologieoplossingen te bieden aan klanten in diverse sectoren. Met de samenvoeging van PBS en Infotrans ontstaat er een krachtige speler op het gebied van ICT-infrastructuur en technologie-integratie. Het gecombineerde bedrijf zal in staat zijn om end-to-end oplossingen te leveren en een breed scala aan diensten aan te bieden, variërend van netwerkontwerp en implementatie tot cloud computing en beveiligingsoplossingen.

Klanten kunnen uitkijken naar een naadloze overgang en een verhoogde kwaliteit van dienstverlening, ondersteund door de expertise en ervaring van beide bedrijven.

UnitedNews

 

 

 

 

Facebook Comments Box