MODERNER, VOORDELIGER, VEILIGER EN BOVENAL WAARDEVAST WONEN OF WERKEN IN ONZE SMARTBUILDINGS

Wij bieden u de ultieme mogelijkheid om kleiner en duurzamer te wonen qua energie gebruik !Onze ultra moderne, duurzame en bovenal waardevaste Tiny house/Tiny office van Surinaams fabricaat, voldoet aan alle voorwaarden om voordeliger te wonen.

De klimaatbeheersing van deze woningen zijn namelijk optimaal in beleving en minimaal voor uw energie rekening. 

De twee grootste voordelen van dit concept zien op waardevastheid vanwege de materiaal keuze én de goed transporteerbare constructie: Door zijn sterke constructie vervormd het product niet tijdens liften en transport.

Dit 100% Surinaams product heeft het predicaat van ‘de Mercedes Benz onder de kleine woningen c.q. kantoren’. 

De kosten zijn niet meer dan die van een gemiddelde auto, en financierbaar voor langere tijd.

En zeer belangrijk: Het product is binnen twee maanden leverbaar !

Design:
futuristisch, tijdloos en bovenal minimalistisch concept. Zodanig dat er sprake is van een optimale klimaatbeheersing die ook nog super energie besparend is met dank aan de optimale isolatie en het belucht gevel systeem. We hebben een standaard model van 3,5 m. breed, 6 m. lang en 3,5 m. hoog. Grotere modellen zijn op aanvraag verkrijgbaar gezien de standaard constructie modulair is.

Duurzaamheid:
Sterke waardevastheid door de onderhouds-arme materialen die gebruikt worden. Vloeren en wanden zijn slijtvast en afneembaar. Gezien de hoogwaardige afwerkingsapparatuur in onze fabriek, is de kwaliteit van de afwerking gegarandeerd. De voordeur is gemaakt van waterbestendig MDF, zijnde materiaal dat niet . Dit materiaal is niet onderhevig aan weersinvloeden (verweerd niet) en trekt niet krom.

Inbraakbestendigheid:
Shutter-ramen en deur zijn voorzien van inbraakveilige beglazing en inbraakveilig hang- en sluitwerk. Gevels rondom zijn gemaakt van 0,6 mm. plaatstaal. Het dak is dusdanig solide van constructie waardoor het begaanbaar is voor schoonmaak of montage van zonnepanelen.

Off Grid / Energy:
Compleet te verkrijgbaar met een wireless bestuurbaar solar-systeem, die te besturen is vanuit uw smartphone, zodanig dat mogelijke storingen op afstand verholpen kunnen worden. Het systeem werkt op lithium-baterijen dus meer vermogen.

Mobiliteit:
De Tiny House-constructie is goed verplaatsbaar: Onze engineers hebben de constructie dusdanig berekend dat tijdens transport en liften geen vervorming kan plaatsvinden. De standaard afmeting van 3,5 m. bij 6 m. is perfect te vervoeren op onze ‘low-boy’.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Joel Terzol 597 7190095 of naar Ricardo Abdoelkarim 597 8575930

ADVERTORIAL|SMARTBUIDINGS