PITCH JOUW IDEE OF VISIE TIJDENS HET LADY BOSS EVENT: ‘HOW DID SHE SURVIVE?’

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Foto|Ruiz Kartoredjo rechts iniatiefnemer het Lady Boss event.

Ben jij een vrouw die rondloopt met een bedrijfsidee? Of heb je een visie over een bepaald onderwerp die je wilt delen met anderen? Dan is er een unieke mogelijkheid voor jou om dit kenbaar te maken tijdens het evenement: The Lady Boss Event: ‘How did she survive?’ – op zaterdag 26 augustus in Courtyard Marriott.

Het ‘Lady Boss’ evenement is een exclusief ‘Women Empowerment’ evenement voor vrouwen. Een avond vol motivatie, inspiratie en vooral netwerken. Tijdens het programma wordt er een open podium ingelast voor vrouwen met een (bedrijfs-) idee, vrouwen die pas een onderneming zijn gestart of die graag iets kunnen en willen betekenen voor elkaar. Dit is een unieke kans om voor een groot publiek te pitchen en te schakelen met elkaar. MAAK ER GEBRUIK VAN!

Het doel van dit evenement is om vrouwen te empoweren in wat ze doen en willen bereiken. Er zijn zes vrouwelijke sprekers die aan de hand van hun persoonlijk verhaal hun kennis en ervaring zullen delen zodat u ook gemotiveerd en geïnspireerd raakt. Deze zijn:

  • Jane Kolf-Bergraaf (Directeur Kolberg Media Consultancy & Trainingen)
  • Ruth Sinkeler (Grondlegger en directeur CLIP Training & Consultancy)
  • Anuskha Sonai (CEO Spang Makandra N.V.)
  • Wonnie Boedhoe (Directeur Nationale Ontwikkelingsbank)
  • Leanda Zeldenrust (CEO Leduc Consultancy & Training)
  • Xaviera Spong (Componist “Yu Kori Mi Ati” – Suripop XIX winnaar)

De avond wordt afgesloten met een ‘Juicy Networking Hour’, waarbij de aanwezigen uiteindelijk persoonlijk met elkaar kunnen schakelen. Dit alles onder het genot van snacks en, vooral, ‘juicy drinks’ (vandaar ‘Juicy Networking Hour’). Voor degenen die een toontje hoger willen is er heerlijke wijn. KOM SCHAKELEN MET ELKAAR!

Datum: Zaterdag 26 augustus 2017

Locatie: Courtyard Marriott

Tijd: 19:00 – 23:00

ARE YOU READY TO GET INFORMED, MOTIVATED AND SUCCESSFUL? Geef je snel op, reserveer jouw seat en maak gebruik van de speciale ‘Early Bird’ en studenten prijs. De prijs is inclusief een welkomstdrankje, snacks & drank tijdens het netwerk uurtje. DOOR TE REGISTREREN MAAKT U OOK KANS OP HET WINNEN VAN LEUKE PRESENTJES.

  • Student: SRD 125
  • Early Bird: SRD 140 (tot en met vrijdag 18 augustus 2017)
  • Regular: SRD 175

Dresscode: YOU’RE THE BOSS!

Meld je nu aan om teleurstelling te voorkomen! Registratie link: https://goo.gl/forms/C9ZZ5Sv9lK43qbKc2

De organisatie ligt in handen van Jamur Institute of education and advice. Volg Jamur Institute op Facebook, Instagram en LinkedIn. U kunt ook mailen naar info@jamurinstitute.com

 Jamur slogan: “INFORM. GET MOTIVATED. BE SUCCESSFUL!”

Sponsors: United News, Courtyard Marriott, Devina’s Enterprises, King’s Enterprises N.V., Concepts Media Consulting & Print, Queen Vans Kapsalon, Mysterious Delights. 

ADVERTORIAL| Jamur Institute of education and advice.