SLM WERKT AAN VERBETERING DIENSTVERLENING EN KLANTVRIENDELIJKHEID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

De vele klachten over de dienstverlening van de SLM is niet ongemerkt gebleven bij de directie van de luchtvaartmaatschappij. Nieuwbakken directeur Radjesh Radjkoemar zegt er zelfs heel zwaar aan te tillen en belooft dat op korte termijn de verbetering van de communicatie en interactie met de cliënten gauw te merken zal zijn.

Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan een pakket aan maatregelen om de SLM-cliënten tegemoet te komen.

De ontevredenheid over de slechte communicatie omtrent onder andere wijzigingen in het vliegschema zorgt al te vaak voor zeer verhitte passagiers op de JAP Airport die zich aan hun lot overgelaten voelen. Radjkoemar ontkent niet dat de schoonheidsprijs, wat dit betreft, vaker niet is weggelegd voor de SLM. De moderne communicatiemiddelen worden ingezet om rechtstreeks met elke passagier in contact te zijn.

Zo is er momenteel een speciale applicatie in ontwikkeling waarop alle nodigde informatie voor reizigers beschikbaar is. “Met de dienstverlening ben ik sowieso ook bezig.

Het websitedesign wordt anders. Hierop zal veel meer informatie beschikbaar zijn. Tegenwoordig gaat alles met een App. Dus ik ben ook bezig met een SLM-App. Het komt eraan. Je kan gewoon op die App klikken en weet je alles over hoe laat de machine aankomt. Is er eventuele vertraging? Zo ja, hoe lang duurt die vertraging? Dus al die informatie zal beschikbaar zijn. Belangrijkste is de informatie en natuurlijk de communicatie met de passagiers. Dat vind ik heel belangrijk en daar werken we aan”, aldus de SLM-directeur.

De opdracht van de aandeelhouder, de staat Suriname, is dat de SLM gezond gemaakt moet worden en daaronder valt ook het meenemen van alle commentaar en kritiek vanuit het reizend publiek. “Ik noem het geen kritiek, maar het is gewoon een uitdaging. Ik ben aangesteld om de SLM gezond te maken. De aandeelhouder heeft de opdracht gegeven om het gezond te maken, en daarmee ben ik ook bezig”, zegt Radjkoemar. Het verbeteren van de dienstverlening is ook onderdeel van dat proces. “We gaan het bedrijf gezond maken samen met alle SLM-ers. Ik heb het in mijn jaarspeech ook gezegd: all hens on deck. En we gaan het gezamenlijk doen met de aandeelhouder, de RvC, iedereen gaat erbij betrokken zijn”, aldus de SLM-baas over de inspanningen die gepleegd worden bij de SLM om het imago te verbeteren.

UNITEDNEWS