THIRD WORLD ALS HOOFDACT OP HET URBAN HERITAGE & ART FESTIVAL SURINAME.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Een verrassend nieuw festival in samenwerking met het Suriname Heritage festival (SHF). @Live en SHF willen hiermee de start markeren van een innovatief hoogstaand internationaal cultureel festival. Hiermee willen wij de veelzijdige culturele tradities die Suriname in zich herbergt op verassende wijze presenteren in het “Urban Heritage & Art festival”.

@Live zal op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019  het decor zijn van alles wat te maken heeft met de Culturele diversiteit van het groenste land ter wereld.

Speciaal voor dit festival hebben wij enkele bijzondere artiesten op het programma staan waaronder, de legendarische reggae formatie Third World uit [USA]* Third World is tevens de Main act (Artists in Residence) van dit festival met een speciaal tv programma in de maak. De band viert dit jaar namelijk hun 45 jarig bestaan; Denise Jannah & Friends [NL] zal een speciaal samengesteld programma presenteren waarin Surinaams, Latin, Jazz en Soul in verwerkt zit; Asgar Koster and Friends presenteert een show met diverse andere lokale artiesten; Ernesto van Dal & Band zullen u terug brengen in de tijd van de oude kaseko klassiekers ; Naks Kaseko Loco,  bekend van de traditionelere opswepende Surinaamse mix van kaseko en kawina, maar dan uitgevoerd in een big band fromatie; Canella de Cuba [CUBA] een prachtige dames muziekformatie met een zeer verassend muziek repetoire.

Tijdens dit evenement zullen de cultuur aspecten van de verschillende bevolkingsgroepen in Suriname zoveel als mogelijk worden belicht. De bedoeling is dat middels dit evenement, alle Surinamers en de op dat moment in Suriname vertoevende toeristen de culturele diversiteit van Suriname kunnen beleven. Verschillende kunstdisciplines zullen onderdeel uitmaken van het programma.

Bezoekers worden uitgedaagd hun zintuigen te laten prikkelen, en rondstruinend te genieten op het 2,4ha groot decor van onze voorouderlijke culturele tradities, culinaire Heritage, muziek, arts and crafts. Kortom een “levende cultuur innovatie”.

Het hoofddoel van het Urban Heritage & Art festival
Het belangrijkste doel van het festival is om mensen samen te brengen, en onze diversiteit aan cultuur te laten ervaren.   Het beleven van elkaars muziekcultuur, culinaire tradities en  de manier van omgaan met onze leefomgeving en onze natuur.Een discussiepunt is wat  de mogelijke veranderingen  zijn als gevolg van urbanisatie. 

Dit evenement zal jaarlijks terugkomen met als ultieme doel het te ontwikkelen tot een regionaal meerdaags evenement.

Het Urban Heritage & Art festival is een Productie van @Live Entertainment Center in Coproductie met het Suriname Heritage Festival.

Kaartverkoop start op donderdag 1 augustus.

Contact: 491970   of  8986696

email: info@Livecenter.sr of heritage.events.suriname@gmail.com

Houdt u United News, Radio 10 Magic FM, Facebook en de website van @live entertainment center: http://livecenter.sr/ in de gaten voor de verkooppunten.

@Live Entertainment Center is a Business & Event Park op het voormalig terrein van het Flamboyant park.

ADVERTORIAL|@LIVECENTER