TRUMPS-ADVOCAAT SIDNEY POWELL ZEGT DAT ZE HEEL VEEL BEWIJS HEEFT VAN VERKIEZINGSFRAUDE EN GETUIGENBESCHERMING ABSOLUUT NODIG ZAL ZIJN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tijdens een interview op The Howie Carr Show op vrijdag zei Trump’s-advocaat Sidney Powell dat ze “extreem veel solide bewijs” heeft om de beweringen van de kiezer te ondersteunen, en dat het nodig zal zijn om personen onder getuigenbescherming te brengen.

‘We hebben een aantal game changers en we moeten getuigenbescherming voor onze bronnen krijgen,’ zei Powell. “We hebben extreem veel solide bewijsmateriaal en absoluut angstaanjagend.”

Powell vertelde gastheer Carr dat ze verzekerd weet dat de verkozen president Joe Biden maar liefst 10 miljoen frauduleuze stemmen heeft gekregen, en dat tot 7 miljoen stemmen via vervalste verkiezingssoftware zijn overgeschakeld van president Donald Trump naar Biden. Ze voegde er ook aan toe dat miljoenen stemmen zijn uitgebracht door overleden mensen.

“Mijn collega-schatting is op dit moment ongeveer 7 miljoen [gestolen stemmen], maar het kunnen er meer zijn, we krijgen ook enkele gegevens waaruit blijkt dat miljoenen – niet alleen een paar honderd of duizend – maar enkele miljoenen doden hebben gestemd, ‘zei ze tegen Carr.

De Trump-advocaat zei dat de campagne overgaat tot het indienen van zaken bij de federale rechtbank om hun bewijs al volgende week te presenteren. De campagne heeft tot dusver geen succes behaald met rechtszaken over kiezersfraude bij staatsrechtbanken. Vanaf donderdag heeft het juridische team van de president slechts één zaak gewonnen en 29 verloren.

Powell heeft talloze ongefundeerde beweringen gedaan dat de verkiezingen op deze manier werden gestolen, wat resulteerde in intensieve media-aandacht van zowel democraten als republikeinen.

Tijdens een persconferentie op donderdag maakte Powell zonder bewijs verschillende beweringen over corruptie “op de hoogste regeringsniveaus”, waardoor krantenexperts haar ervan beschuldigden “buckwild” te zijn.

Op de conferentie verklaarde Powell ten onrechte: “Een van [de meest karakteristieke kenmerken van [de verkiezingsmachinesoftware] is de mogelijkheid om stemmen om te draaien. Het kan een algoritme instellen en uitvoeren dat waarschijnlijk door het hele land liep om een ​​bepaald percentage stemmen van de president te ontvangen. Trump en draai ze door naar president Biden. “

Een feitencontrole van Associated Press concludeerde dat de bewering onjuist was en noemde ze ‘fictieve verhalen’, en Powell bood nog geen bewijs van het tegendeel.

Fox News-presentator Tucker Carlson bekritiseerde de advocaat ook tijdens zijn primetime-show op donderdag, en verklaarde dat ze geen enkel bewijs had geleverd aan het netwerk of andere leden van de campagne van Trump.

“Toen we met anderen rond de Trump-campagne controleerden, mensen in gezagsposities, vertelden ze ons ook dat Powell hen nooit enig bewijs had gegeven om iets te bewijzen wat ze vandaag beweerde tijdens de persconferentie,” zei hij.

“Powell zei wel dat elektronisch stemmen gevaarlijk is, en ze heeft gelijk, maar ze heeft nooit aangetoond dat een enkele daadwerkelijke stem onrechtmatig door software van de ene kandidaat naar de andere werd verplaatst. Niet een”, vervolgde hij, eraan toevoegend dat hij de advocaat uitnodigde voor zijn show. maar ze sloeg het aanbod af.

In reactie daarop snauwde Powell terug naar Carlson en zei dat “het bewijs binnenstroomt”.

“Het bewijs blijft binnenstromen, maar een tv-hit van 5 minuten is nu niet mijn focus. Het verzamelen van bewijsmateriaal en het voorbereiden van de zaak zijn mijn topprioriteiten”, zei ze.

Tijdens het interview van vrijdag vertelde Powell aan Carr dat het team eraan werkt om zo snel mogelijk bewijsmateriaal en rechtszaken klaar te krijgen.

“We zullen het zo snel mogelijk gereed maken en in de tussentijd zullen we aanvullend bewijs leveren om het publiek te helpen de diepten van dit internationale, eerlijk gezegd, criminele gedrag te begrijpen”, zei ze.

UPDATE US ELECTIONS