UNITED BUSINESS FAIR 6TH EDITION | 10.000 V.I.P. UITNODIGINGEN, 160 EXPOSANTEN, 12 SEMINARS OP 3/4/5 NOVEMBER 2023

We maken weer een vliegende start, na 5 maanden van start en al over 100 geregistreede bedrijven: De meest gerenommeerde B2B fair van Suriname komt er weer aan! Dit unieke zakelijke platform, dat voor de 6e keer wordt gehouden, is een extensie van UnitedNews.sr, een 24/7 zakelijke en economische nieuwswebsite. 

Deelname aan deze B2B beurs verzekert u als bedrijf van contact met uw beoogde doelgroep(en). De sleutel tot dit succes is dat Business United via haar exposanten en bestaand netwerk 10.000 V.I.P. persoonlijkheden uitnodigt. Uit ervaring van de vorige beurzen blijkt dat gemiddeld 84% van de genodigden ook daadwerkelijk naar de beurs komt. Elke exposant krijgt namelijk 100 V.I.P. kaarten ter beschikking, die ze voornamelijk verstrekken aan hun directe en indirecte zaken relaties. Het bedrijfsleven is zodoende goed vertegenwoordigd, mede omdat onze beurzen een moderne, representatieve reflectie zijn van Corporate Suriname.  Ook diverse sectoren uit de regio zullen vertegenwoordigd zijn.

Video laatst gehouden beurs 2018

Onmisbare kennis-updates
De allerlaatste ontwikkelingen van het potentiële Suriname worden er namelijk gedisplayed op internationaal niveau.

Tien aanwezige sectoren
De beurs behelst de volgende 10 sectoren: Energy, Finance, Tourism, Real estate, Transport, Industrial, Ict, Fashion, Culinair en Education. We bouwen in totaal 140 stands over 5000m2 in en om het prestigieuze Ballroom Prince en het idyllische Jacana Hotel Resort(Zie foto onder).

Wat u allemaal van ons krijgt
De beurs is all inclusive voor onze deelnemers.

Voor 1500 USD krijgt u:
1. Truss wand 2m bij 3m
2. Banner geprint 2m bij 3m.
3. Twee licht spotjes plus 1 stopcontact
4. 1 display(balie)
5. 1 scheidings palm
6. 2 barkrukken
7. 100 V.I.P. plastic kaarten per exposant
8. Advertorial en Banner advertentie op UnitedNews en haar behorende socialmedia-kanalen

Dit all inclusive tarief geldt voor alle stands in BallRoom Prince en Jacana Hotel in de grote aircotent als ook voor alle restaurant stands buiten.

Impressie allinclusive beurs stands

12 Seminars met verschillende thema’s
Tijdens alle drie beursdagen zijn er ook 12 seminars met de volgende thema’s: Energy, Tourism, Environment education en Finance. De seminars zullen gedurende de drie dagen plaatsvinden van 09.00 uur tot 18.00 uur.

In de ruimte voor Seminars  (80 zitplaatsen) zullen er in totaal 12 seminars worden gehouden over drie dagen. Elk van anderhalve uur vanaf 9 uur a.m tot 19.00 uur p.m. 

Vrijdag 3 november: Education / Finance / Tourism / Enviroment | De business case van Carbon credits

Zaterdag 4 november: Energy

Zondag 5 november: Local Content / Foreign direct investments (FDIs)

Openingstijden
De B2B beurs begint elke dag om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Business Borrels
Kom ook naar onze thematische Business Borrels! U bent welkom tot 24.00 uur.

Plattegrond UBF 2023

Ballroom Prince nummer: Deze ruimte is onze meest sjieke gezien zijn marmeren vloeren, A1 verlichting, bars en sanitair. Op de begane grond hebben we ruimte voor 36 exposanten. De eerste-etage is gereserveerd voor alles wat met energie te maken heeft. Er is daar ruimte voor 19 exposanten.

Gekoelde beurs tent nummer: In deze grote red carpet ingerichte beurstent hebben ruimte voor 25 exposanten.

Restaurant village nummer: Dit is historisch onze meest gezellige plek waar praktisch iedereen informeel aan het netwerken en borrelen is. We hebben plek voor 6 gerenommeerde restaurants, en drie Bars.

Commewijne straat nummer: De voor de beurs afgesloten straat hebben we gereserveerd voor luxury cars (4 car dealers) / heavy equipment ( 1 dealer)/ Garden en Sanitair (1 dealer)/ Leasure (one dealer) / Agriculture (6 farmers)

Jacana Hotel Resort nummer: De meest idyllische plek van Paramaribo hebben we gereserveerd voor toerisme resorts en hotels van Suriname, Guyana en Curacao (10 companies).

De beurs dagen zijn op 3/4/5 November 2023

Voor registratie en meer informatie kunt u mailen naar Edward@unitedmagazine.sr of bellen naar 400336 / 8503221

Sponsoren

Onze trouwe sponsoren zijn: Hakrinbank als hoofdsponsor, Forest 93 en SEC/EAS als Goldsponsors, CBVS als Zilver sponsor, Brokonpondo/Lake wood/YetAir Luchthavenbeheer/SLM en Surichange bank als Brons sponsor. 

UnitedBusinessFair2023 Teach-In

Op 14 september om 19.00 uur, zullen alle geïnteresseerden, exposanten en media ingelicht worden over alle informatie betreffende komende United Business Fair 2023 B2B beurs. De toegang is geheel vrij.

ADVERTORIAL|UBF2023

Facebook Comments Box