SOFT LAUNCH UNITED BUSINESS COMMUNITY IN CLUB QUOTE

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Op donderdag 7 maart heeft in het klein de positionering plaatsgevonden van de nieuwste service business club van Suriname!

Een 60-tal genodigden uit het bedrijfsleven waren aanwezig op de eerste samenkomst van de nieuwe community.

De initiatiefnemers achter dit nieuwe concept zijn Edward Lee en Avinash Radjkoemar. Deze 2 innovatieve ondernemers gaan via een bestaand organisch model delen van het Surinaams bedrijfsleven convergeren naar 12 chambers.

In elke chamber die 1 tot 2 sectoren behelst, zal belichaamd worden door “decisionmakers” uit de private sector en de semi-parastatale sector. Deze decisionmakers worden specifiek uitgekozen om hun staat van dienstbaarheid en hun maatschappelijk bewustzijn.
Op basis hiervan zullen de doelen van de vernieuwende community sneller tot stand komen, gezien de leden c.q. partners soortgelijke interesse vlakken hebben.

De avond begon met de verwelkoming en introductie van de community, door Edward Lee van UNITED. Er werd in gegaan op het organisch model, de problemen die worden ervaren door bedrijven en ondernemers en vervolgens hoe dit initiatief uiteindelijk tot stand is gekomen.

De tweede presentatie was van Jim Rasam van Greenspot Initiative die een korte presentatie gaf hoe we Suriname tot een Financial en Medical Hub kunnen maken. Kenmerkend in deze was ook de organische aanpak, waarbij Rasam onze nieuwe Economie vergeleek met het menselijk lichaam!

Vervolgens kwam Nadira Ramautarsing van OuroX aan het woord, die een korte uitleg gaf over de hypermoderne digitale crypto munt beurs (stock exchange), mobiel betaal platform en de allernieuwste marktplaats (vergelijkbaar met eBay en ALIBABA). Dit alles gebaseerd en ondersteund door FinTech.

De voordelen voor ons ondernemers zijn legio, en zal in een vervolg in-depth presentatie op 5 april aan onze leden worden gepresenteerd.

De laatste presentatie was van Fabian Esjas van Ambrosius-Bees die liet zien hoe je middels bijenteelt veel voordeliger aan oever bescherming kan doen. Karakteristiek bij Fabian zijn betoog was dat hij aangaf dat het organisch businessmodel dat United Business Community hanteert heel erg lijkt op dat van bijen qua organisatiestructuur. Ook gaf hij aan dat je grote projecten alleen kan doen als ervaren ondernemers je structureel helpen en in je geloven.

De eerstvolgende B2B meeting is op 5 april

Deze periodieke business bijeenkomsten is uitsluitend voor ondernemers die maatschappelijk willen mee investeren om uiteindelijk in collectief een beter business klimaat te scheppen.

Algemene informatie United Business Chambers

De UnitedBusinessCommunity wordt het platform dat ondernemers online, in print en tijdens business events informeert en inspireert. Van lokaal tot regionaal actief, van klein, midden tot groot bedrijf; wij voorzien alle leden dagelijks van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren maandelijks zeer spraakmakende ontmoetingen binnen de tendensen van Suriname en de regio. Alles met het doel succesvol ondernemerschap beter met elkaar te verbinden.

Voor de leden en partners is De Community het bewezen 3-delig platform (UnitedNews.sr/UnitedBusinessApp/UnitedBusinessFair) om écht met ondernemers in contact te komen, inhoudelijk en persoonlijk. Ze kunnen er kennis delen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom: de Community is dé plek waar je ondernemers op niveau ontmoet die graag hun kennis en netwerken met je willen delen.

 

Algemene informatie United Business Chambers

De UnitedBusinessCommunty wordt het platform dat ondernemers online, in print en tijdens business events informeert en inspireert. Van lokaal tot regionaal actief, van klein, midden tot groot bedrijf; wij voorzien alle leden dagelijks van relevante kennis en inspirerende cases en organiseren maandelijks zeer spraakmakende ontmoetingen binnen de tendensen van Suriname en de regio. Alles met het doel succesvol ondernemerschap beter te connecten.

Voor de leden en partners is De Community het bewezen 3 delig platform(UnitedNews.sr/UnitedBusinessApp/UnitedBusinessFair) om écht met ondernemers in contact te komen, inhoudelijk en persoonlijk. Ze kunnen er kennis delen, proposities testen, leads en data genereren, merkvoorkeur creëren en meer. Kortom: de Community is dé plek waar je ondernemers op niveau ontmoet die graag hun kennis en netwerken met je willen delen.

UBC|We Inspire 2 Connect!