CORENDON INTRODUCEERT ‘ONLY ADULT ZONE’ IN A350 NAAR CURAÇAO

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Voor reizigers die zonder kinderen reizen en voor zakenreizigers die in een rustige omgeving willen werken, introduceert Corendon een speciale ‘Only Adult zone’ op de A350-vluchten naar Curaçao.

De Only Adult zone wordt ingericht in de voorste sectie van het vliegtuig en bestaat uit negen extra ruime XL-stoelen en 93 standaardstoelen. De zone wordt fysiek afgescheiden van de rest van het vliegtuig door middel van wanden en gordijnen.

Volgens Corendon heeft de introductie van de zogeheten Only Adult zone ook op ouders met kinderen een positief effect. “Zij hoeven zich minder zorgen te maken om mogelijke reacties van medepassagiers als hun kind wat drukker is of huilt.”

Een stoelreservering kost volgens de maatschappij in de Only Adult zone 45 euro per enkele reis. Een XL-stoel in de Only Adult zone kost 100 euro per enkele reis. Corendon start op 3 november met vluchten tussen Amsterdam en Curaçao. Voor de vlucht zet het bedrijf een A350-900 in, die wordt gehuurd van het Spaanse World2Fly.

LUCHTVAART

 

 

Facebook Comments Box