DE TWEEDE VIRTUELE HANDELSMISSIE TUSSEN SURINAME EN NEDERLAND 20-23 APRIL

De relatie tussen Suriname en Nederland is aan het versterken en creëert tevens ruimte voor mooie samenwerkingen tussen beide landen. De mogelijkheden zitten er op alle vlakken en de Virtuele Handelsmissie wil deze op diverse manieren gaan toelichten.

De focus tijdens de Eerste Virtuele Handelsmissie was om elkaar beter te leren kennen. Onze werkwijze, communicatie naar elkaar toe en onze cultuur verschilt en dat wilden wij positief belichten. Samenwerken ondanks de verschillen, want de band tussen beide landen is zeer bijzonder.  

Na het succes van de Eerste Virtuele Handelsmissie is de organisatie volop bezig met de voorbereiding van de Tweede Virtuele Handelsmissie. Deze zal online gehouden worden van 20 april tot 23 april. 

Hoe gaat dat er globaal uitzien?
De eerste drie dagen zullen gevuld zijn met sprekers, bedrijfsbezoeken en regeringsvertegenwoordigers van zowel Suriname als Nederland. Dag vier sluiten wij de Tweede Virtuele Handelsmissie af met een bijzondere sessie. Daarover op een later moment meer.

Wat doen wij anders dit keer?
Thema’s! De Virtuele Handelsmissie heeft ervoor gekozen om thema’s te koppelen aan de Tweede Handelsmissie. Deze zijn: duurzaam ondernemen, eco-toerisme, financiële sector en zakelijke dienstverlening.

Waarom kiezen wij voor deze thema’s?
Wij willen de samenwerkingskansen binnen deze sectoren voor zowel Suriname als Nederland toelichten, vergroten en daadwerkelijk bewerkstelligen. Bent u geïnteresseerd en wilt u zich aanmelden als deelnemer? Dat kan!

We hebben dit keer 3 verschillende pakketten. Pakket A: Dag 1 en 2 voor €145. Pakket B: Dag 2 en 3 voor €145. Pakket C: Volledige week pakket voor €195. In alle gevallen krijgt u dag 4 van ons cadeau dit jaar.

Mis deze enerverende en effectieve businessweek niet.  Kies het ticket dat hoort bij uw pakket naar keuze. 

Samenwerken is de sleutel tot een betere wereld. Wees daarom onderdeel van deze tweede virtuele handelsmissie tussen Suriname en Nederland.

Voor wie is deze Virtuele Handelsmissie?

Voor elk bedrijf en elke ondernemer, die snapt dat middels de virtuele wereld er geen obstakels meer zijn om  “global” zaken te doen. Vergroot met deelname de kansen op succesvol netwerken over de grenzen.

Suriname heeft veel te bieden. Grondstoffen, landbouw, overslag, productie, dienstverlening en meer. Ook Nederland biedt veel voor ondernemers uit Suriname, zoals handel, export, poort naar Europa etc. 

Het is dus alleen maar slim om elkaar makkelijk en veilig online te ontmoeten en te praten over de vele mogelijkheden tot samenwerken en verstevigen van de band tussen deze historisch verbonden landen.

Al enthousiast? Registreer direct voor deelname.

Het tarief voor deelname is €195 indien u de gehele week mee doet. Wenst u slechts een deel van de week te participeren? Kies dan voor Pakket A of B. Lees meer daarover in het programma.

Registreer middels onze registratie button hiernaast en neem deel aan deze tweede virtuele handelsmissie. 

ADVERTORIAL|HANDELSMISSIE.SR

 

 

Facebook Comments Box