Met het online plaatsen van de promofilm, het openstellen van de inschrijving voor deelname en het launchen van de website is het digitale startsein van Kickstart gegeven. Kickstart by The Back Lot (hierna Kickstart) is een business incubator die jonge, startende ondernemers begeleidt bij het verder ontwikkelen van hun idee of product/dienst.

Deze begeleiding is erop gericht om startups een groeispurt en een grotere kans op succes te geven. Met de opening van Kickstart krijgt Paramaribo een bijzondere ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers erbij. De incubator Kickstart is een trainingscentrum en co-working space waar talent niet alleen wordt ontwikkeld, maar ook op alle niveaus begeleid wordt..

Kickstart zit in de Heerenstraat in een prachtig pand waar alle faciliteiten aanwezig zijn. De locatie, met ruime openingstijden, moet een unieke ontmoetingsplaats worden waar startups en gevestigde ondernemers elkaar zullen treffen. In de tijd waarin we nu leven is het van belang dat jongeren de kans krijgen om hun bedrijfsideeën zodanig uit te werken dat er een solide basis aanwezig is om deze ook met succes tot uitvoer te brengen.

Voor de eerste ronde van de business incubator zijn 10 plekken beschikbaar. Deze groep zal op alle onderdelen van ondernemerschap worden getraind en begeleid, maar vooral bij het ontwikkelen van hun ideeën en plannen. Om geselecteerd te worden moeten geïnteresseerden eerst meedoen met een Bootcamp.

De selectiecommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers uit verschillende disciplines, zal de 10 beste kandidaten selecteren voor deelname aan het incubator programma. Deze zullen aan het einde van de Bootcamp bekend worden gemaakt.

KICKSTART

Heb je een vernieuwend idee of product/dienst en droom je ervan om daar een succesvolle business van te maken, maar weet je niet hoe dat moet? Kickstart is er om je te helpen! Benut deze unieke kans die nog nooit eerder aan startende ondernemers in Suriname is aangeboden! Wil je meer weten? Kijk dan snel op onze website: www.kickstart.sr #suriname #ondernemers #startups #development

Posted by Kickstart on Thursday, September 17, 2020

Hoe kunnen starters zich aanmelden?

Registratie voor deelname aan de Bootcamp is kosteloos en mogelijk door invulling van het registratieformulier op de website: www.kickstart.sr De registratie loopt tot en met 12 oktober 2020, om 24.00 uur P.M. (lokale tijd). Als onderdeel van het incubator programma zal Kickstart ook werken aan het vergroten van het netwerk en de financieringsperspectieven van startups. Conferenties, seminars (online en offline) met internationale sprekers staan ook op het programma. Kickstart by The Back Lot is een initiatief van The Back Lot in samenwerking met de IDB.

Contactgegevens Als er vragen zijn kunnen starters contact met ons opnemen via het emailadres: hello@kickstart.sr of op het telefoonnummer +597 478-910

ADVERTORIAL|THE BACKLOT