“NAAM BOUTERSE WORDT STEEDS ZWART GEMAAKT”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Foto Bron: Walter Bouterse

Walter Bouterse, kleinzoon van president Desi Bouterse, ontkent dat hij in de nacht van woensdag op donderdag bij de Anthony Nesty Sporthal (ANS) was.

Het kwam storend bij hem over dat hij op een donderdag belegde persconferentie van de ABOP, VHP, PL en NPS ervan verweten wordt onderdeel te zijn van een plan verkiezingsfraude te plegen bij de ANS. “Ik betreur het dat elke keer de naam Bouterse zwart wordt gemaakt”, zegt de kleinzoon van de president, die tevens voorzitter is van coalitiepartij NDP.

Walter Bouterse heeft aangifte gedaan tegen ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk die op de persconferentie beweerde dat hij bij de ANS was.

Bouterse heeft ook aangifte gedaan tegen enkele nieuwssites die mee zouden helpen om zijn naam te besmeuren. Walter Bouterse ontkende in het praatprogramma Bakana Tori alle beschuldigingen aan zijn adres. “Dit is de zoveelste keer dat mijn naam zwart wordt gemaakt.”

Ook districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo noordoost is niet te spreken over de beschuldigingen aan zijn adres. Net als Walter Bouterse zal ook hij de zaak niet laten voor wat er is.

UNITEDNEWS