SALSURI LATIN FESTIVAL IS TERUG EN BELOOFT GROOTS TE WORDEN!

Het wervelende Salsa en Bachata festival in Suriname (Salsuri) is terug! Dit jaar van 24 tot en met 27 oktober 2024.

Het Surinaams publiek en de buitenlandse festivalbezoekers mogen zich verheugen op twee prestigieuze showavonden met wereldbekende individuele dansers en groepen, workshops en bootcamps verzorgd door professionele en gecertificeerde instructeurs, en dansavonden met top Latin dj’s om het geheel van artiesten, lokale fans en festivaltoeristen op een onvergetelijke manier bij elkaar te brengen.

De voorbereidingen voor het internationale Latin festival zijn in afrondende fase. Salsuri organisator Mequillo Pang Atjok, net terug van een kampioenen scouting op een van de grootste Latin dansfestivals van Zuid-Amerika in Medellin, Colombia, vertelt:

“Het doet ons goed om deel te zijn van een sterk internationaal netwerk in de wereldwijde ‘booming industry’ van internationale Latin dansevenementen”. Deze industrie ligt binnen handbereik voor Suriname.

“Wij bereiden ons met het tiende Salsuri festival voor op de exponentiele groei in de Latinscene. Wereldwijd, maar ook in Suriname. Wanneer we om ons heen kijken, liegen de tekenen er niet om.

Het is een kwestie van tijd dat de internationale gemeenschap, met name de Latin professionals en -liefhebbers, Suriname leren kennen als een unieke, exotische festival destinatie.”

Salsuri Artiesten 2024

De showavonden van internationale Latin festival in Paramaribo worden dit jaar gehouden in de Assuria Event Center. Workshops, bootcamps en dansavonden vinden plaats in Hotel Royal Breeze aan de Waterkant. Festivalpassen zijn reeds verkrijgbaar. De losse kaartverkoop begint op 15 juli aanstaande.

Voor meer informatie: www.salsuri.net

 

 

Facebook Comments Box