TRANS GUYANA AIRWAYS START MET COMMERCIËLE VLUCHTEN NAAR BARBADOS

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Trans Guyana Airways zal per 1 november 5 dagen per week rechtstreekse vluchten uitvoeren naar Grantley Adams International, Barbados, vanuit de Eugene F. Correia International airport in Guyana.

In een verklaring geeft de Guyanese luchtvaartmaatschappij aan dat deze vluchten het reizen naar en van Barbados zullen vergemakkelijken. Ook andere bestemmingen in de regio worden met deze verbinding toegankelijk dankzij de aansluiting op British Airways, Virgin Atlantic Airways (VS), Air Canada (AC), American Airlines (AA), Caribbean Airlines, InterCaribbean (JY) & Air Antilles.

Ter bescherming van de reizigers en het personeel worden de vliegroutes van Trans Guyana uitgevoerd met in achtneming van de vastgestelde COVID-19 maatregelen. “Onze procedures worden regelmatig bijgewerkt volgens de meest recente richtlijnen van de overheid en internationale agentschappen. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is onze eerste prioriteit”, staat in de verklaring van Trans Guyana. Deze vluchten vinden plaats op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Alle passagiers zijn verplicht om voor vertrek een negatieve PCR-test te overleggen die niet ouder dan 72 uur is. Trans Guyana Airways kan het afnemen van de PCR-test regelen tegen een extra vergoeding.

Sinds augustus 2016 is er vanuit Suriname ook een vaste lijndienst naar Barbados die door de Surinaamse vliegmaatschappij Fly AllWays wordt uitgevoerd.

De vluchten gingen vanuit de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven, via Georgetown Guyana, naar de Grantley Adams International Airport in Bridgetown Barbados. Deze zijn vanwege de COVID-pandemie tot nader order opgeschort.

UNITEDNEWS